Cum facem noi?

Pilates aduce corpul tau înapoi în timp: va amintiti cand erati copii si toata viata era un loc de joaca? Alergati, va rostogoleati, urcati in copaci si sareati fara teama?

Pilates Therapy va ajuta sa redescoperiti acel corp, sa retreziti la viata muschi ce pareau uitati sau de care nici nu stiati ca exista.

Studioul nostru va ofera un mediu prietenos si încurajator, ora de grup desfasurandu-se cu un numar mic de persoane, cu variante de exercitii modificate pentru persoanele cu probleme de sanatate si nivel provocator pentru cele care au deprins deja fundamentele.

Pentru ca uneori pot exista inhibitii, ora de pilates in grup este exclusiv feminina, dar asteptam cu entuziasm domnii care doresc sa-si descopere rezistenta la aparatele de pilates create de un barbat (Joseph Pilates).
In prezent, exista mai multe scoli de predare a sistemului Pilates, fiecare dand propriile explicatii privind exercitiile de baza stabilite de inventator si punand accentul pe anumite elemente, in functie de istoricul profesional al mentorului scolii respective. Exercitiile originale insotite de tot sistemul explicat in detaliu le regasiti in cartea lui J. Pilates „Return to Life Through Contrology” aparuta in 1945; daca doriti sa o cititi online puteti accesa Return to life through contrology, by Joseph H. Pilates and William John Miller

La Pilates Therapy, cursurile se desfasoara bazandu-se in principal pe exercitii din repertoriul Scolilor absolvite: BASI Pilates (Body Arts and Science International) si Balance Body, la care se adauga elemente din workshop-urile lucrate; sesiunile sunt diferite de la o saptamana la alta, numarul maxim de repetitii al unui exercitiu este 10, primand calitatea si nu cantitatea; lucram fiecare grupa de muschi, cu o atentie speciala asupra centrului corpului (CORE muscles) in timp ce ne focusam pe executie corecta, biomecanica, aliniere si simetrie.

Veti pleca de la ora simtindu-va revigorate si energizate!

In primele sedinte va puteti intreaba cum e posibil ca niste miscari ce par atat de neinsemnate sa aiba efecte atat de importante; dar, pe masura ce va familiarizati cu exercitiile, va dati seama ca sunt eficiente tocmai pentru ca sunt atat de precis orientate.

La Pilates Therapy, credem in educatie continua, studiul si participarea la cele mai renumite workshopuri, cursurile si conferintele fiind o preocupare permanenta, asa incat chiar daca este si va ramane un studio mic, sesiunile tinute aici sunt de nivel international.

Va asteptam sa experimentati o noua vitalitate prin participarea la orele de pilates la saltea sau pe aparate!

„Everyone is the architect of their own happiness” – Joseph Pilates